Na een lange periode van sterke verkopen en zeer positieve feedback op het nieuwe modeljaar, besloot Polar in het najaar van 2019 de productie te verhogen.

Tony Ekström, CEO van Polar, beschrijft.

  • We hebben lange tijd een stabiele en grote vraag naar onze producten gevoeld. “Wanneer we dit combineren met de positieve ontvangst die onze nieuwjaarsmodellen in augustus van dit jaar met de laser hebben ontvangen, wordt het duidelijk dat we de productiviteit moeten verhogen om aan de vraag te voldoen”, zegt de tevreden CEO.

“De verkoop bij Stora Nolia in augustus was erg goed”, voegt hij eraan toe.

Kwaliteit – nu en op lange termijn
Polar is premium en heeft zich hardnekkig vastgehouden aan vakmanschap, volledig winterfunctionele rijtuigen en strenge klimaattests, hoewel de concurrentie van goedkope merken soms hevig was.

“Steeds meer mensen realiseren zich dat kwaliteit loont, zowel nu als op de lange termijn”, zegt de CEO van Polar. Daarnaast kregen we een hoge waardering van het nieuwjaarsmodel, zowel qua uitstraling als qua verschillende kamerindelingen.

Weddenschappen die zijn geëvalueerd
Polar blijft zich richten op kinderen.

“Dit jaar hebben we verschillende grotere kinderwagens uitgebracht in de editie-serie, die in eerste instantie van groot belang lijkt te zijn voor klanten”, zegt Tony.

Ander nieuws dit jaar zijn onder meer het nieuwe Polar 7-inch dashboard, de zeer populaire hoekkeuken die nu verkrijgbaar is in verschillende modellen en series, en de zitkussens van modern FiberGuard-materiaal dat gemakkelijk droog te vegen is.

  • Persoonlijk is mijn favoriet Polar AR – onze nieuwe app voor Apple en Android. AR staat voor Augmented Reality. Nadat u de app op uw mobiele telefoon of pad heeft gedownload, krijgt u een unieke ervaring wanneer u de camera van uw apparaat op de gemarkeerde pagina’s in onze brochure richt. Je kunt me onder andere zien juichen als de foto in een film verandert. Maak ook kennis met onze geselecteerde dealers. Dit is een fantastische app, een technische innovatie waar klanten echt van profiteren. In de toekomst zullen we er meer interessante inhoud aan toevoegen, – besluit Tony.

De poolkaravaan is de meest populaire caravan aller tijden in Zweden en wordt gebouwd in Dorothea. Elke wagen wordt in onze eigen klimaatkamer op lekken getest om aan de klimatologische omstandigheden van Noord-Europa te voldoen, en afgewogen tegen zijn unieke bedrijfsgewicht. Alle Polar-auto’s worden met de hand gemaakt door onze meesterbouwers. Misschien is dat de reden waarom 80% van alle Polar-auto’s die sinds het begin van 1964 zijn gebouwd, nog steeds op onze wegen rijden.

Categorieën: Nieuwkomers