Het geheel nieuwe productassortiment van Solifer heeft elegante, functionele en gemakkelijk toegankelijke ontwerpen. Als u vrijheid en avontuur wilt, zijn Solifer-campers uitgerust met alles wat u nodig heeft om van uw reis te genieten. Het productgamma omvat zowel bestelwagens als semi- en volledig geïntegreerde campers van 6 m tot 7,40 m, met voertuigen voor twee tot vier personen. Er zijn 19 verschillende modellen om uit te kiezen.

Auto’s zijn verkrijgbaar in veel verschillende indelingen met eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en tweepersoonsbedden. Er komt ook een goed uitgeruste speciale versie met Fiat’s nieuwe DSG-automaat voor een spotprijs en met een eigen kleurenschema.

“Ik ben erg blij dat ik de productlijn kan presenteren die we nu vanuit Solifer lanceren”, zegt Tony Ekström, CEO van SoliferPolar. Dit zijn fantastische stacaravans voor een zeer aantrekkelijke prijs. We zijn erin geslaagd om zeer goede specificaties en veel hardware te krijgen, maar we kunnen de prijs nog steeds op een redelijk niveau houden.

Alle rijtuigen zijn zeer goed geïsoleerd en de volledig geïntegreerde rijtuigen hebben dubbele vloeren, waardoor ze goed aangepast zijn aan de Scandinavische omstandigheden. Het interieurontwerp is gebaseerd op ergonomisch onderzoek om de beperkte ruimte in een camper optimaal te benutten.

Door de covid-19 situatie in Europa was de aanvoer van componenten beperkt, waardoor de productie van een nieuwe serie producten wat vertraging opliep. De eerste auto’s van het nieuwjaarsmodel zullen naar verwachting in oktober in de verkoop gaan.

Categorieën: Nieuwkomers