Forsbergs Fritidscenter, de grootste leverancier van recreatievoertuigen in Scandinavië, breidt zijn merkassortiment uit met een in Zweden gemaakte Polar caravan. Al dit najaar zullen de nieuwe 2021-modellen op geselecteerde locaties verkrijgbaar zijn.

Met de hand gemaakt in Dorothea in Noord-Zweden, is de poolbemanning gebouwd voor noordelijke klimaten. De fabrikant zelf, SoliferPolar AB, gaat er prat op “de meest noordelijke fabrikant van campers en campers ter wereld” te zijn.
Het bedrijf levert al meer dan 50 jaar kwaliteitsvolle caravans en stacaravans. Forsbergs Fritidscenter heeft een lange geschiedenis van samenwerking met Polarvagnen en is nu al eeuwenlang de best verkochte caravan van Zweden en betreedt opnieuw het terrein van het Forsbergs Fritidscenter.

“Polar past perfect in ons caravansegment en is een goede aanvulling op onze bestaande hobby.
We zien een toenemende vraag naar recreatievoertuigen, niet in de laatste plaats naar caravans, en na analyse van de merkenmarkt was Polar de voor de hand liggende keuze. “Het is leuk om Polar opnieuw in ons assortiment te introduceren en we zijn ervan overtuigd dat onze klanten Polarvagnen met een warm welkom zullen verwelkomen”, zegt Jonas Karlsson, CEO van Forsbergs Fritidscenter.

Het Polar-assortiment is onderverdeeld in drie lijnen: origineel, geselecteerd en aangepast, en elke kar die uit de Polar-fabriek wordt gerold, wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit. Alle meubels worden gemaakt in onze eigen timmerwerkplaatsen in Dorothea en in elke auto door meesterbouwers geïnstalleerd. Vanaf het najaar biedt Forsbergs Fritidscenter verschillende Polar-modellen aan op locaties in Hissna, Stockholm, Linkoping, Karlstad en Kalmar.

Het is fantastisch dat we deze samenwerking hebben met Forsbergs Fritidscenter. Dit is een zeer serieuze en competente partner die een aanvulling vormt op onze toch al sterke dealergroep in Zweden. “In de afgelopen jaren hebben we de verkoop van Polar-treinstellen in de noordelijke regio aanzienlijk verhoogd, en dit zal een belangrijke stap zijn in onze voortdurende ontwikkeling”

zegt Toni Ekström, CEO van SoliferPolar.
Categorieën: Nieuwkomers