De Winnebago Solis Pocket 36B, gebouwd op de Ram ProMaster commerciële bestelwagen, biedt nu een nieuwe plattegrond met een dinette en een nat bad, waardoor de compacte ruimte wordt gemaximaliseerd. Concurrerend met de Ford Transit en Mercedes-Benz Sprinter, wordt deze kleine camper geleverd met extra zitmogelijkheden wanneer de dinette wordt omgebouwd. Bovendien heeft Winnebago samengewerkt met EcoFlow om de optionele Power Kit Pro te introduceren, met een vijf-in-één energiebeheercontroller, een lithium-ionbatterij van 5,0 kilowattuur en een touchscreen-controller.

Winnebago Solis Pocket kleine camper

De vernieuwde dinette in de Winnebago Solis Pocket 36B biedt veelzijdige indelingsmogelijkheden. In de reismodus kan het kussen naar voren worden gekanteld om plaats te bieden aan twee extra passagiers met veiligheidsgordels of om te bouwen tot een bed. Bovendien kan het worden gebruikt als een comfortabele bank. De kitchenette is uitgerust met een kookplaat, een spoelbak en een koelkast en biedt een eenvoudige maar voldoende opstelling voor het bereiden van maaltijden.

De Winnebago Solis Pocket 36B heeft een handig nat bad aan de achterkant, waar de douche en het toilet dezelfde ruimte delen om de ruimte te optimaliseren. Dit gebied doet ook dienst als modderkamer, perfect voor het opbergen van natte spullen. De badkamer is uitgerust met een medicijnkastje, wat extra opbergmogelijkheden biedt. Voor een unieke badervaring kunnen eigenaren de deuren openen om tijdens het baden van de natuur te genieten, met toegevoegde insectennetten om insecten op afstand te houden en een aangename tijd te garanderen.

Winnebago Solis Pocket kleine camper

De Power Kit Pro, die als optie verkrijgbaar is, combineert verschillende componenten in één systeem, waaronder de

  • omvormer,
  • walstroomomvormer,
  • batterij-energieomvormer,
  • zonne-energieomvormer,
  • dynamo-energie-optimizer.

Deze geïntegreerde oplossing heeft een capaciteit om tot 3.600 watt te genereren, waardoor opladen via de motor van de bestelwagen 40 procent efficiënter wordt. De batterij is slim weggewerkt onder de dinettezitting en biedt tot drie dagen off-grid kampeermogelijkheden.

Ondanks zijn compacte formaat biedt de Solis Pocket 36B alle benodigdheden voor een avontuurlijke reis. Met voorzieningen voor koken, slapen, wassen en badkamerbehoeften, omvat het alle basisbehoeften. Het voertuig maakt ook buiten gebruik van water mogelijk om items af te spoelen. Winnebago biedt koetswerkkleuropties zoals Bright White, Deep Cherry Red en Ceramic Grey voor de Solis Pocket 36B. Hoewel de prijzen voor dit model nog niet zijn vermeld, biedt Winnebago een promotiesite voor geïnteresseerde klanten.

Winnebago Solis Pocket kleine camper
Categorieën: nieuws