De 2020 Polarvagnen wordt nu gelanceerd. Het bevat een echte technologische verandering. Hier vind je een 7-inch digitaal paneel, een unieke AR-app, vlekbestendig textiel en een hoekkeukenoptie. Daarnaast wordt voor het eerst een vlakke plaat als optie aangeboden!

Tony Ekström, CEO van Polar, is verheugd te constateren dat de Polar-wagens van 2020 buitengewoon grote verbeteringen hebben ondergaan.

“We zijn er trots op technisch voorop te lopen. Bij Polar stoppen we daar nooit, en onze meesterbouwers worden elk jaar scherper en scherper. Onze wagens zijn handgemaakt en het kennisniveau is extreem hoog. Dat gaan onze klanten dit jaar pas echt merken!

-Wat is het grootste nieuws van het jaar?

  • Dit is een poolpaneel. Polar 2020 wordt ‘s werelds eerste stacaravan met een 7-inch tablet (ter grootte van een iPad Mini). Hij heeft onder andere ingebouwde DAB FM- en Bluetooth-radio. Vanaf het flexibele display bedien je veel van de cart-functies, en je kunt op afstand de cart-functies diagnosticeren en updates draadloos naar de cart sturen.

Poolpaneel en hoekkeuken

Tony Ekström zegt ook dat hoekkeukens in alle reeksen optioneel zijn geworden. Populaire rijtuigen zoals 560, 590 en 650 kunnen nu met finesse worden verkregen. De hoekkeuken zorgt voor een betere ergonomie en soepeler koken. Samenwerken in de keuken wordt leuker.

  • Zijn er meer opwindende technologieën?

-We zijn de eerste caravanfabrikant ter wereld met onze eigen Polar AR augmented reality-app. AR staat voor Augmented Reality en als je de app eenmaal op je mobiele telefoon of pad hebt gedownload, heb je een unieke ervaring wanneer je de camera van je apparaat op de gemarkeerde pagina’s in onze brochure richt. Je kunt me onder andere zien juichen als de foto in een film verandert. Je leert ook onze geselecteerde retailers kennen die fantastisch zijn in hun films. Dit is een fantastische app, een technische innovatie waar klanten echt van profiteren. We zullen in de toekomst meer interessante inhoud uploaden.

-Wat kun je ons nog meer vertellen over het nieuws over de nieuwe auto’s?

  • Vanaf modeljaar 2020 hebben alle Polar stationwagons praktisch en stijlvol FiberGuard-textiel. Wast gemakkelijk en geeft geen vlekken. FibreGuard is milieuvriendelijk gecertificeerd volgens Oeko-tex. De ingebouwde vlekbescherming is niet gebaseerd op oppervlaktebehandeling, maar op een uniek textielvezelontwerp. Daarnaast hebben de hoekkussens in de zitgroep een verhoogde rugleuning voor extra zitcomfort. Het is erg comfortabel om in deze hoek te zitten!

Er gingen geruchten over een vlakke plaat voor 2020. Het is waar?

-Ja, dit is een nieuwe optie in de Custom-lijn, dus de geruchten zijn waar. De gladde plaat geeft een uitzonderlijke glans en een strakke uitstraling. Bovendien is het gemakkelijker schoon te houden dan met een kogelhamer gehamerd plaatstaal. Anders is het zo goed en torsiestijf als een kogelhamer. Het zal heel interessant zijn om te zien hoe het landt, maar ons onderzoek toont aan dat de vlakke plaat erg populair kan worden bij onze meest veeleisende klanten.

Zweedse kussens en nieuwe kinderwagens

Alle kussens en banken zijn gemaakt in Zweden. Bovendien zijn ze gemarkeerd met een kleine Zweedse vlag in de vorm van een tab.

“De Zweedse textielindustrie blijft bestaan ​​en het is belangrijk dat we profiteren van lokale expertise”, zegt Toni Ekström.

Hij zegt ook dat de editie nu is uitgebreid met nieuwe oplossingen voor kinderkamers in de maten 680 en 730.

Veel algemene verbeteringen

Naast deze verbeteringen brengt Polarvagnen een aantal klein nieuws en updates uit voor 2020. Tony Ekström en zijn bouwmeester in Dorothea kijken vol vertrouwen uit naar 2020!

Categorieën: nieuws