De tent staat op het dak van een Porsche 911

De dubbele tent wordt direct op het dak van de Porsche 911 gemonteerd en ontvouwt zich in enkele minuten. Het wordt compleet gemaakt met een orthopedisch matras, een regenhoes en een klamboe.

Porsche 911 kreeg een origineel accessoire voor reisliefhebbers. De sportwagen krijgt een uitklapbare daktent aangeboden die er een praktische camper van maakt. Dit is de officiële website van het Duitse merk.

Een vouwtent wordt in een speciale imperiaal gemonteerd en ontvouwt zich in enkele minuten. Het bereikt een lengte van 2,1 m en een breedte van 1,3 m.

In de tent bevindt zich een dubbele orthopedische matras, ontworpen voor een belasting van 140 kg. Inclusief regenhoes en klamboe. Toegang tot het dak van de Porsche 911 wordt vergemakkelijkt door een telescopische ladder.

Er zijn twee kleuren van de tent om uit te kiezen (lichtgrijs en grafiet). Tegen een extra vergoeding zijn een elektrische deken van een merk en een organizer voor schoenen en kleine bagage beschikbaar.

Uiteraard is de daktent alleen beschikbaar voor de Porsche 911 coupé, niet voor de cabriolet. Haar gewicht is 58 kg. Met een op het dak gemonteerde imperiaal kunt u niet harder rijden dan 130 km/u.

De tent staat op het dak van een Porsche 911

Het Porsche-accessoire zal ook worden aangeboden voor andere modellen van het merk – de Taycan elektrische auto, de Panamera liftback, de Cayenne en Macan cross-overs. De kostprijs is 4980 euro. Dit is veel, als voor een tent, maar relatief goedkoop als voor een kit om van een auto een camper te maken.

Categorieën: nieuws