Voor het modeljaar 2022 maakt de Polar Wagon zijn grootste verandering in tientallen jaren. De carrosserie krijgt een nieuw design, met een geheel nieuwe designtaal die nog steeds het DNA van Polar ademt.

Met het modeljaar 2022 verandert het ontwerp van alle Polar-auto’s. Het design van de auto is stoerder dan voorgaande jaren, maar toch is duidelijk dat het een Polar is.

  • We waren erg bezorgd dat het DNA van Polar in de verandering zou blijven. Het is altijd moeilijk als je zo’n grote verandering maakt. Persoonlijk vind ik de rijtuigen erg mooi, zegt Tony Ekström, CEO van Solifer Polar AB.

Maar een belangrijk keerpunt op Polarvagnen, maar ook onder Polar’s eindklanten, is het wel of niet zijn van de beroemde “dakscheur”.

Voor modeljaar 2022 is het dak plat en verdwijnen de kieren in het dak, waardoor het makkelijker wordt om voortenten op te zetten en de binnenkant luchtiger wordt. Met een nieuwe hogere plafondhoogte is er ook ruimte voor meer opbergruimte zoals planken onder de bovenkasten.

  • We streven voortdurend naar verbetering van de caravans en gebruiksvriendelijkheid. Als fabrikant van premium auto’s kunnen we nooit achterover leunen, maar alleen vooruit kijken, zegt Tony Ekström.

In verband met de lancering van het nieuwe jaarmodel zijn ook de website, catalogus en ander marketingmateriaal opnieuw ontworpen. Het maakt deel uit van een uitgebreide merkinspanning om een ​​nieuwe generatie caravankopers te bereiken.

  • We merken dat veel nieuwe caravankopers jongere gezinnen zijn, bewust en klimaatslim, die thuis willen reizen in plaats van op vakantie naar het buitenland te gaan. Ze stellen hoge eisen aan digitale aanwezigheid en daarom is de website opnieuw ontworpen om het voor hen gemakkelijker te maken het aanbod te zien en caravans te vergelijken, zegt Tony Ekström.

Op dit moment is de productie in volle gang in de fabriek van Solifer Polar AB, aangezien de vraag het afgelopen jaar sterk is gestegen. De eerste exemplaren van de Polar 2022 zullen naar verwachting in de maand augustus verkrijgbaar zijn bij enkele dealers.

Dit jaar heeft Polarvagnen ervoor gekozen om de nieuwe carrosserie te presenteren via exclusieve VIP-bezichtigingen bij haar dealers. De plaatsen zijn beperkt en om je te registreren, ga naar de website van Polarvagen.

Categorieën: nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *