Dit is een spannend modeljaar met veel technologische vooruitgang. Hier is de nieuwe oplossing voor het op afstand bedienen van autofuncties: Polar Connect. Bovendien is Polar uniek omdat het standaard wordt geleverd met verwarmde grijswateruitlaat.

Hier is een korte samenvatting van het nieuws van 2019:

POLAR VERBINDING

Polar Connect is een nieuw wagensysteem op afstand. Met de app maak je een account aan en beheer je onder andere je verwarming, koelkast en verlichting. U kunt de status van de winkelwagen bekijken en een alarm geven. De oplossing is gebaseerd op een ingebouwde simkaart die automatisch wordt geactiveerd. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

VERWARMING RIOLERING

Een functie die sinds 2019 standaard op elke Polar trapas zit, is de verwarmde afvoer. Nu is het tijd om op een koude, donkere winternacht naar buiten te gaan en het ijs uit het stopcontact te slaan.

COMPRESSOR KOELKAST

U kunt nu kiezen voor een koelkast met een compressor in plaats van voor absorptietechniek. De compressor wordt aangedreven door elektriciteit, zorgt voor efficiëntere koeling en verbruikt minder energie. Absorptiekoelkasten zijn echter nog steeds standaard.

PAX VENTILATOR

Vanaf 2019 krijgt elke Polar kar met TR (achter toilet) plattegrond een echte PAX fan. Pax van Zweedse makelij, betrouwbaar en stil – precies zoals u het wilt in een kleine ruimte.

VERBETERD VLOERVERWARMINGSSYSTEEM

Het vloerverwarmingssysteem is voorzien van een kogelkraan, waardoor het warme water gelijkmatiger over de vloer wordt verdeeld. Het systeem heeft een aparte circulatiepomp die wordt aangestuurd door de Polar Conect.

JUBILEUMWAGEN

Polar wordt 55 en we vieren dit met een speciale 590 CTH gepersonaliseerde jubileumeditie. De trolley heeft een ingebouwde hoekkeuken. Het is heel gemakkelijk om mee te werken, met een onberispelijke functionaliteit en luxe uitstraling.

Daarnaast zijn er diverse nieuwe plattegronden die de keuzevrijheid verder vergroten, waaronder een geheel nieuwe oplossing met een dwarsliggend tweepersoonsbed en een kinderkamer.

De Polar Caravan is de meest populaire caravan van Zweden die in Dorothea wordt gebouwd. Elke wagen wordt in onze eigen klimaatkamer op lekken getest om aan de klimatologische omstandigheden van Noord-Europa te voldoen, en afgewogen tegen zijn unieke bedrijfsgewicht. Alle Polar-auto’s worden met de hand gemaakt door onze meesterbouwers. Misschien is dat de reden waarom 80% van alle Polar-auto’s die sinds het begin van 1964 zijn gebouwd, nog steeds op onze wegen rijden.

Categorieën: nieuws