Steeds meer mensen die niet bereid zijn om exorbitante huur voor appartementen of huizen te betalen, kiezen voortdurend voor het formaat van mobiel wonen.

Het is veel goedkoper en stelt u ook in staat om van plaats naar plaats te gaan als u dat wilt. Zo verliet de Brit Sarah Erdner het appartement ten gunste van een comfortabel busje, schrijft The Sun.

Miss Erdner geeft les aan de universiteit en is zelfs gepromoveerd, maar het salaris dat ze ontvangt is nog steeds niet genoeg om haar eigen huis te kopen. Op een gegeven moment besloot het meisje dat het geld dat werd gegeven om een duur appartement te huren gewoon werd weggegooid, en in plaats daarvan besloot ze ongeveer $ 70 duizend uit te geven aan de aankoop van een moderne minibus, die ze later als stacaravan begon te gebruiken.

Nog eens $ 44,5 duizend werd besteed aan het opnieuw uitrusten van de auto. Volgens Sarah is het resultaat voldoende voor een comfortabel leven voor één persoon met een hond. Binnen is er een volwaardig bed, een plek om te koken, een zone om te werken en te lezen, en zelfs een synthesizer verborgen in het opbergsysteem. Een draagbaar toilet bevindt zich in een van de zitgedeeltes en douches kunnen buiten worden genomen met een draagbaar scherm voor privacy.

Categorieën: nieuws