Maak kennis met Polar Bear, een lichtgewicht, limited edition camper die door een bestelwagen getrokken kan worden.

In een steeds drukker wordende campermarkt is het leuk om een weinig bekend bedrijf te vinden met een kleinschalige productie. Bovendien bouwt het bedrijf goedkope, lichte, gemakkelijk te slepen modellen die zijn ontworpen voor kampeervakanties.

Rustic Trail Teardrop Campers is een familiebedrijf dat gevestigd is in de bergen van North Carolina, vlakbij Mount Airy, de geboortestad van acteur en komiek Andy Griffith. RTTC begon bescheiden voordat het een full-time camperbouwer werd, als een klein achtertuinproject. Sinds de lancering in 2012 hebben ze meer dan 800 stuks geproduceerd van een vereenvoudigde reeks die de Grizzly Bear en Kodiak Stealth omvat.

Maak kennis met het nieuwste lid van de Rustic Trail-familie, de limited edition Polar Bear. Deze drop-top camper heeft een vanafprijs van 16.950 dollar en is beperkt tot zeven uitvoeringen voor het 2022 model. En zoals je kan raden, het is al uitverkocht. De Polar Bear is het duurste model dat u kunt bestellen, en dat is niet voor niets, het is de hoogste camper die verkrijgbaar is.

De Polar Bear drip camper staat op 15-inch wielen, heeft standaard een versterkte as van 3500lb, en heeft een droog gewicht van 1700lb. Qua afmetingen is hij 2 meter breed, 3 meter lang en is geschikt voor mensen van 2 meter lang. Het heeft een dubbel geïsoleerd dak, een stralingsbarrière, twee schuiframen met horren en sloten, een 2-inch ontvanger en een 15-amp walstroomaansluiting. Andere standaarduitrusting omvat twee inklapbare stabilisatoren achteraan, een reservewiel van normaal formaat en elektrische remmen.

Stap binnen in de Polar Bear en u wordt begroet door handgemaakte berkenhouten meubelen van hoge kwaliteit en een verbeterde eethoek met op maat gemaakte kussens. De eetkamer biedt plaats aan vier volwassenen en is om te bouwen tot een queensize bed op wieltjes.

Enkele van de essentiële onderdelen zijn een MaxxAir ventilator, LED-verlichting, twee USB-wandpoorten en een verlengsnoer met extra USB-aansluitingen. Hoewel hij geen minikoelkast of kookplaat heeft, biedt hij voldoende opbergruimte voor een koelkast, draagbare grill en essentieel kookgerei.

En als u nog meer uit uw kleine camper wilt halen tijdens een fijne outdoor vakantie, zijn er een aantal goedkope extra’s. Deze omvatten een bed met scharnieren achteraan voor een gemakkelijke toegang tot de uitrusting, een autonoom accusysteem, een speciaal ontworpen Keter-railluifel en een airconditioner van 5000 BTU. De laatste optie is een interieurverlichtingspakket dat u ‘s nachts zichtbaar houdt als u het comfort van uw bed moet verlaten en naar buiten moet gaan. Wat de styling van het exterieur betreft, biedt RTTC een speciale 24-inch vinylfilm in vijf verschillende matte kleuren en een houtstructuur. Bovendien kunt u ook voor aluminium velgen gaan, hoewel stalen velgen er cool uitzien.

De Polar Bear camper is een goede keuze als u voor het eerst gaat kamperen of als u de overstap wilt maken van kamperen in een tent naar kamperen in een compacte caravan. Naast zijn moderne, klassieke look en grote hoogte is het een budgetvriendelijke optie die u met uw bestelwagen of SUV kunt trekken. Oh, en outdoor enthousiastelingen die een gelijkaardig model kopen hoeven zich geen zorgen te maken. “De Polar Bear zal volgend jaar weer beschikbaar zijn. Het in North Carolina gevestigde bedrijf is van plan elk jaar ongeveer 7-10 van deze woningen te bouwen om het uniek te houden.

Categorieën: nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *